Den store bagedag 😄

  
I anledning af sommeregnen igår fik vi også presset lidt bagning ind i programmet og det blev til 60 muffins til fryseren, minus et par stykker som i kan se på billederne😄. Jeg har bagt i en del år efter hånden og synes det har været svært at bage de helt rigtige muffins uden at de blev tørre og kedelige. Indtil jeg fandt denne opskrift, det er udentvivl den bedste opskrift jeg har stødt på, og da jeg ikke synes i skal snydes får i den også 😄

Det skal du bruge til ca 24 stk. 

3 æg

400 gram sukker 

300 gram hvedemel

150 gram smør eller margarine 

2 tsk bagepulver 

3 tsk vanillesukker

1,5 dl mælk 

Start med at piske alt sukkeret og æggene sammen. Smelt smørret og stil det til side så det kan køle af, bland det dernæst i sammen med sukker og æggemassen. Bland melet sammen med bagepulveret og pisk det skiftevis i med mælken. Du kan tilsætte hakket chokolade, bær eller kakao, for at give det ekstra smag. Fyld muffinsformene halvt op og bag dem derefter i ovnen ved 200 grader i 12 minutter det er vigtig at de ikke får for meget. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s